NIEUWS

Beklijf verzorgt BreakOut op Het Grote Marketing Congres

Tags: , ,
30 september 2013

Het Grote Marketing Congres, een initiatief van Tijdschrift voor Marketing, vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2013. Mark de Lange, managing consultant bij Beklijf, geeft in de ochtend een breakout over content marketing met als thema: Elk merk een mening.

Elk merk een mening! Dat is het nieuwe adagium van de Editorial Age, het tijdperk waarin we nu zijn aanbeland. Reclame is namelijk op z’n retour, want niet meer effectief. 86% van de mensen stoort zich aan ongevraagde reclameboodschappen. Om in het huidige overvolle medialandschap aandacht voor je merk of product te krijgen is aantrekkelijke content nu van cruciaal belang. Met een helder (maatschappelijk) standpunt verpakt in een onderscheidend verhaal.

Bij deze sessie gaat Mark de Lange van Beklijf in op content die doelgroepen inspireert, informeert of iets bijbrengt. Content die niet direct gericht is op verkoop, maar juist op het (be)dienen van doelgroepen. Dit maakt van je merk een betrouwbare bron van relevante informatie. Het resultaat: je creëert Thought Leadership en bereikt, bindt en activeert je (potentiële) klanten. Ofwel: duurzame klantrelaties door content die beklijft. In deze breakout toont Mark inspirerende cases, zoomt hij in op verschillende contenttypen en biedt hij tools om ook jouw merk als uitgever te laten denken en handelen.

Deze breakout is voor marketeers of managers die merken dat traditionele advertising vaak alleen maar korte termijn succes oplevert. En daarom liever duurzame klantrelaties met doelgroepen opbouwen voor langlopend resultaat. Inschrijven kan via: http://www.hetgrotemarketingcongres.nl/

 

Geef een reactie