NIEUWS

Beklijf produceert 12 videoportretten Kunstprijs

Tags: , ,
14 september 2015

Van Lanschot Bankiers lanceerde dit jaar een nieuwe kunstprijs. Beklijf kreeg het verzoek om van de 12 genomineerde kunstenaars een videoportret te maken. Over wat hun ingezonden kunstwerk over de tijdsgeest van nu zegt. Het resultaat: 12 korte online video’s met… zeer fraaie kunst en natuurlijk: boeiende uitleg.

De video’s zijn in 5 dagen geschoten en gemonteerd in de studio in Amsterdam. Met gebruikmaking van een zogeheten GreenScreen waarop steeds persoonlijke beelden van de kunstenaars worden getoond. Format, regie en productie is gedaan door het team van Beklijf. De video’s zijn geproduceerd in opdracht van Kumpany uit Amsterdam, het activatiebureau van Van Lanschot Bankiers (Dank weer voor het vertrouwen!).

We zijn trots op het resultaat. Bekijk de video’s op de website van Van Lanschot (klik op ‘genomineerden’).

Stemmen kan nog tot 1 oktober 2015.

Geef een reactie