NIEUWS

Delta Lloyd lanceert contentplatform ‘Bepaal je eigen koers’

Het fonkelnieuwe inspiratieplatform van Delta Lloyd is live. En daar zijn we heel trots op! Beklijf heeft de redactionele formule ontwikkeld en verzorgt de ongoing contentproductie. Op het platform deelt Delta Lloyd levensverhalen, praktische tips, handige tools en…  slimme financiële oplossingen. Delta Lloyd wil mensen inspireren en op weg helpen om ook hun eigen koers te bepalen.

Video, tekst/beeld, infographics en social
Het platform wordt aangejaagd door de campagne ‘Bepaal je eigen koers’ met mini-docu’s van BN’ers zoals Frits Sissing en Bas Kosters. De campagne is ontwikkeld door activatiebureau Kumpany. UM Nederland heeft de tactische media-inkoop verzorgd, TamTam de technische realisatie van de website. Wij als Beklijf verzorgen de content voor op het platform (video, tekst/beeld, infographics, social). Om de verhalen zo breed mogelijk te vertellen zet Delta Lloyd online marketing en social media in.

Inspiratie
Annette Reijersen van Buuren, manager Merk, PR & Sponsoring van Delta Lloyd meldt over het waarom van het platform: “De wereld om ons heen verandert snel. Overheden en bedrijven trekken zich terug en mensen moeten meer dan ooit hun eigen koers bepalen. Dat brengt onzekerheden met zich mee, maar biedt ook kansen. Met ‘Bepaal je eigen koers’ delen we verhalen die het waard zijn om met anderen te delen en door anderen gedeeld te worden. Het is een doorlopende campagne waarbij we elke week nieuwe verhalen en praktische artikelen delen. Op deze manier willen we niet alleen mensen inspireren, maar ze ook echt op weg helpen.”

Wil je het platform met eigen ogen zien? Surf naar: www.deltalloyd.nl/eigenkoers

 

 

Geef een reactie