Nieuws

Print maakt comeback bij Bosch Huishoudapparaten

Sinds 2011 maakten we jarenlang een B2B print magazine voor onze klant Bosch Huishoudapparaten met als doelgroep de keukenretailer. In 2014 verruilden ze dit printmagazine voor een e-nieuwsbrief die we 2 jaar voor hen maakten. We waren dan ook blij verrast toen Bosch ons begin 2017 vroeg om opnieuw een printmagazine te maken, dit keer niet voor de keukenretailer maar voor de consument!

Keukeninspiratie

Een nieuwe keuken koop je meestal maar 1 of 2 keer in je leven en daar komt veel keuzestress bij kijken. De consument ziet vaak door de bomen het bos niet meer door alle verschillende mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur. Bosch helpt klanten met dit magazine op weg in hun zoektocht naar de perfecte keuken.

Keukeninspiratie

Persoonlijke wensen en kookstijl

Om hen op een speelse manier kennis te laten maken met de mogelijkheden van alle soorten ovens, koelkasten, kookplaten en afwasmachines ontwikkelden we naast productpagina’s inspiratiepagina’s. Met redactionele content zoals een ‘Welk keukentype ben jij’ quiz, tips & tricks en recepten. Dit allemaal met als doel klanten te inspireren en te informeren om de juiste keuze te maken voor keukenapparaten die passen bij hun persoonlijke wensen en kookstijl.

Bosch keukeninspiratie

Het Keukeninspiratie magazine ligt inmiddels bij alle Bosch keukendealers in de showroom. De eerste reacties zijn veelbelovend, aldus Hubert de Haan, directeur van Bosch.

Reacties Bosch

Nieuwsgierig naar het magazine? Neem dan contact met ons op of ga langs bij een Bosch keukendealer en laat je inspireren!

Geef een reactie