Nieuws

Content voor samenspraak van Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden heeft na het samengaan met Delta Lloyd de ambitie de relatie met adviseurs te versterken. Onder de noemer ‘De samenspraak sessies’ gaat NN actief in gesprek met het intermediaire kanaal. Wij als Beklijf verzorgen de redactionele doorvertaling van deze sessies. We leggen de dialoog, de conclusies en de vervolgstappen… vast in relevante video’s, beelden en teksten. Zodat er zichtbaar handen en voeten gegeven wordt aan de samenwerking met business partners.

Dialoog

Het hele jaar door vinden De samenspraak sessies plaats. Dit zijn altijd inhoudelijke sessies, die dan samen met de specifieke NN-bedrijfsonderdelen zoals Pensioen, Inkomen, Schade en Bank worden opgepakt. De vorm van de sessies verschilt per keer. Denk aan korte interactieve presentaties, co-creatie sessies, intieme lunchsessies, webinars, talkshows of tweegesprekken. Kern is altijd: de dialoog aangaan, feedback verzamelen en vervolgens samen met de business partners uitdagingen tackelen en nieuwe kansen in de markt pakken.

Resultaatmateriaal

Als contentbureau van Nationale-Nederlanden denken wij mee over de inhoud van de sessies en de wijze waarop we de dialoog aangaan. Vervolgens produceren we het zogeheten resultaatmateriaal van de sessies dat we dan op een aantrekkelijke wijze verpakken. In gevarieerde redactionele vormen, verschillende contenttypen en aansprekende formats. Van verslagen, advertorials, visuals tot pakkende video’s.

Event stretching

Door niet alleen te ondersteunen bij de organisatie, maar ook goed na te denken over de communicatie voor, tijdens en na afloop van de sessies, stretchen we de eventbeleving bovendien maximaal. Vooraf prikkelen we adviseurs en achteraf genieten we samen na door relevante content aan te bieden. Alle content komt samen op de samenspraak ‘contenthub’, ofwel: op de speciale webpagina’s op adviseur.nn.nl.

Activeren medewerkers

De medewerkers van NN spelen uiteindelijk een sleutelrol in de bediening van de adviseurs. Zij moeten die persoonlijke service immers dagelijks waarmaken. Door ook met eigen medewerkers in informele sessies te sparren over verbeteringen in de dienstverlening, haalt NN ook intern waardevolle informatie op. Ook voor deze interne samenspraak sessies ontwikkelen we communicatiemiddelen en content.

Durf te dromen, durf te doen

Tot het einde van het jaar ondersteunen we NN bij De samenspraak sessies. Op dit moment zitten we midden in de voorbereiding van de strategie- en inspiratiesessie ‘Durf te dromen, durf te doen’. Op dit middagevent krijgen adviseurs een interessant programma aangeboden met onder andere Paralympisch snowboardster Bibian Mentel en ex-Bol.com marketeer Michael Scheffer. Plus natuurlijk: inhoudelijke sessies waarin NN weer volop in samenspraak gaat met de aanwezige adviseurs.

Geef een reactie